2016. szeptember 23.

A Skanska a Cafét választotta

A világ egyik vezető ingatlanfejlesztő és –kivitelező cégének dolgozik a jövőben a Café PR.

A most PR-kommunikációs partnernek választott társaság közleménye arra emlékeztet: a világ tíz legnagyobb kivitelező és fejlesztő vállalata között számon tartott Skanska eddig mintegy 168.000 négyzetméternyi kereskedelmi célú ingatlant fejlesztett Magyarországon. Portfóliójukban többek között olyan mérföldkőnek számító épületek szerepelnek, mint Budapest első LEED platinum minősített zöld épülete a Green House vagy a nemzetközileg is díjazott Science Park. Legújabb fejlesztésük, a Nordic Light irodaház – amely a nemzetközi LEED minősítés arany fokozatával büszkélkedhet - most októberben kerül átadásra.

Kiemelt célunk, hogy olyan munkahelyeket hozzunk létre, ahol az emberek szívesen töltik az idejüket. Fejlesztéseinknél ennek érdekében komoly figyelmet fordítunk az energia hatékony és környezetbarát megoldásokra, valamint az egészséges munkakörnyezet kialakítására. A kommunikációnk során is ezeket az előnyöket szeretnénk tudatosítani, bérlőink és partnereink körében – idézik Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezetője szavait.

Jelezték: a Skanska több hetes tenderfolyamat során választotta ki az ügynökséget, melynek része volt stratégiai megközelítés kidolgozása, illetve egy próbafeladat is. Café PR szeptembertől részt vesz a 2017-es kommunikációs stratégia kidolgozásában, a sajtókommunikáció teljes körű tervezésében és végrehajtásában a következő évben.

 

 

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

8 órája

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.