A Snickers a futballtörténelem egyik legnagyobb legendájával fogott össze az új, “Játssz úgy, mint Pelé!” kampányuk keretében. A verseny során három magyar focirajongónak lesz lehetősége arra, hogy találkozzon Pelével a barcelonai Olimpiai Stadionban, és részt vegyenek egy közös edzésen a világhírű sportikonnal.

Alighanem minden futballrajongó álmodozott már arról, milyen lenne egy csapatban játszani Pelével. A világ egyik legnépszerűbb csokoládémárkájának köszönhetően az álom most valósággá válhat:

”Nagyon örülök a Snickersszel való együttműködésnek, és annak, hogy részese lehetek egy ilyen különleges projektnek. A futball sokat adott nekem, ezért természetes volt, hogy élek a lehetőséggel. Alig várom, hogy találkozhassak a verseny győzteseivel, szívesen megmutatom nekik, hogyan játsszanak és nyerjenek úgy, mint én!”

– üzente Pelé a magyar rajongóknak.

A hazai piacon eddig még sosem cserélték le a hagyományos Snickers-logót, most viszont négy, futballhoz köthető kifejezéssel – Pelé, Gól, Legenda, Hajrá – kerül a boltok polcaira a csokiszelet. A limitált kiadású Snickers csomagolása alatt matricákat is találhatnak a vásárlók.

A verseny során háromfős csoportok mutathatják meg, hogy mennyire tudnak csapatban dolgozni, és mennyire kreatívak – ezek a tulajdonságok mindig is jellemezték Pelé játékát, ezért a nyerteseknek feltétlenül rendelkezniük kell velük.

A jelentkezéshez csak annyit kell tenni, hogy a játékosok lefotózzák vagy videóra veszik, ahogy a kiválasztott trükköt utánozzák, a legjobb pedig, ha a pályamunkában helyet kap egy Snickers szelet is – minél kreatívabban, annál jobb! A kész anyagot ezután a www.snickers.hu oldalra kell feltölteni.