2012. október 24.

A Soproni nyerte a Platina Effie-t

A fődíjjal együtt 41 Effie talált gazdára a 11. alkalommal megrendezett marketingkommunikációs hatékonysági versenyen, amely rekord nevezést hozott.

A fődíjjal együtt 41 Effie talált gazdára a 11. alkalommal megrendezett marketingkommunikációs hatékonysági versenyen, amely rekord nevezést is hozott.

A Heineken Hungária Soproni - márkaépítés a piacvezető pozícióért kampánya kapta a platina díjat a 11. alkalommal meghirdetett Effie-n. A nagydíjas kampány a Hosszútávú hatékonyság kategóriában indult, és ott aranyat nyert. A márka ügynökségi partnerei a White Rabbit és a Brand Connection voltak.

Összesen  13 Arany, 14 Ezüst és 13 Bronz talált gazdára az október 18-án, a Nemzeti Színházban megtartott gálán. A MAKSZ és az IAA Magyar Tagozata által jegyzett verseny döntőjébe összesen 70 pályázat jutott be, a 120 fős, kommunikációs szakemberekből álló zsűri döntése alapján.

A legtöbb díjat a Nem tartós fogyasztási cikkek (tisztítószerek háztartási eszközök, kozmetikumok, szépségápolási termékek, gyógyhatású termékek, OTC gyógyszerek, egyéb), a Társadalmi célú kommunikáció, a Kis költségvetésű kampányok és az idei új Big marketing idea kategóriákban osztották ki. Idén a legtöbb díjat az ACG, a Mindshare, az MEC, a PHD Hungary és a Rebel Rouse vihette haza.

A díjazottak listáját alább, a kapcsolt excelben olvashatja.

Kapcsolódó dokumentumok