2013. március 01.

A Soproni nyerte az Év Sportkampánya díjat

A Soproni lett a közönség kedvence az Év Sportkampánya kategóriában a Ringier és a Felix Promotion által megrendezett szavazáson.

A Soproni lett a közönség kedvence az Év Sportkampánya kategóriában a Ringier Kiadó és a Felix Promotion menedzseriroda által megrendezett Év Sportolója online szavazáson.

A megmérettetésen 10 kategória jelöltjeire lehetett voksolni: a kategóriára beküldött szavazatok 52 százalékát megszerezve magasan a Soproni „Emeljük poharunkat a Magyar Olimpiai Csapatra!” kampánya bizonyult a legkedveltebbnek.

Díjátadás
A díj átadásán

Az Év Sportolója online szavazáson összesen tíz kategóriában választhatta ki csak és kizárólag a közönség, hogy mely sportolókat, menedzsert, klubot és sportkampányt szeretné a rangos elismeréssel jutalmazni. A szavazást idén harmadszor rendezte meg a Ringier és a Felix Promotion. 2012-ben több mint egymillió voks érkezett be az összes jelöltre.

„A közönség – és esetünkben a fogyasztóink – véleményénél számunkra nincs fontosabb, ezért a legjobb érzés, ha az elismerés tőlük érkezik. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az olimpia évében végzett kommunikációnkért ilyen rangos díjat kaptunk, versenyben számos remek kampánnyal. A szurkolói üzenetek eljuttatása kiválóan alkalmas volt sportolóink támogatására, és az Év Sportkampánya díj birtokában kijelenthetjük, hogy erről a közönség is hasonlóan vélekedik. Emeljük poharunkat a rajongóinkra és az Év Sportkampányára!” – nyilatkozta Tóth Gergely, a vállalat stratégiai kommunikációs menedzsere.

A Soproni márka mindent elkövetett, hogy a fogyasztókkal karöltve támogassa, buzdítsa a londoni játékokra indulókat. Az olimpia előtt 50 nappal ezért elindították Facebook alkalmazásukat, amelynek segítségével bárki küldhetett szurkolói üzenetet a sportolóknak, ezzel is segítve felkészülésüket. A sörmárka a MOB hivatalos támogatójaként ismert művészeket és sportolókat kért fel, hogy buzdítsák az olimpiára indulókat, és ugyanezt a lehetőséget biztosította a legnagyobb közösségi oldalon regisztráltak számára is. A kampány PR kommunikációját a NeoNoir végezte, a digitális megoldásokért a Kaméleon Reklám felelt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.