2013. március 01.

A Soproni nyerte az Év Sportkampánya díjat

A Soproni lett a közönség kedvence az Év Sportkampánya kategóriában a Ringier és a Felix Promotion által megrendezett szavazáson.

A Soproni lett a közönség kedvence az Év Sportkampánya kategóriában a Ringier Kiadó és a Felix Promotion menedzseriroda által megrendezett Év Sportolója online szavazáson.

A megmérettetésen 10 kategória jelöltjeire lehetett voksolni: a kategóriára beküldött szavazatok 52 százalékát megszerezve magasan a Soproni „Emeljük poharunkat a Magyar Olimpiai Csapatra!” kampánya bizonyult a legkedveltebbnek.

Díjátadás
A díj átadásán

Az Év Sportolója online szavazáson összesen tíz kategóriában választhatta ki csak és kizárólag a közönség, hogy mely sportolókat, menedzsert, klubot és sportkampányt szeretné a rangos elismeréssel jutalmazni. A szavazást idén harmadszor rendezte meg a Ringier és a Felix Promotion. 2012-ben több mint egymillió voks érkezett be az összes jelöltre.

„A közönség – és esetünkben a fogyasztóink – véleményénél számunkra nincs fontosabb, ezért a legjobb érzés, ha az elismerés tőlük érkezik. Büszkeséggel tölt el minket, hogy az olimpia évében végzett kommunikációnkért ilyen rangos díjat kaptunk, versenyben számos remek kampánnyal. A szurkolói üzenetek eljuttatása kiválóan alkalmas volt sportolóink támogatására, és az Év Sportkampánya díj birtokában kijelenthetjük, hogy erről a közönség is hasonlóan vélekedik. Emeljük poharunkat a rajongóinkra és az Év Sportkampányára!” – nyilatkozta Tóth Gergely, a vállalat stratégiai kommunikációs menedzsere.

A Soproni márka mindent elkövetett, hogy a fogyasztókkal karöltve támogassa, buzdítsa a londoni játékokra indulókat. Az olimpia előtt 50 nappal ezért elindították Facebook alkalmazásukat, amelynek segítségével bárki küldhetett szurkolói üzenetet a sportolóknak, ezzel is segítve felkészülésüket. A sörmárka a MOB hivatalos támogatójaként ismert művészeket és sportolókat kért fel, hogy buzdítsák az olimpiára indulókat, és ugyanezt a lehetőséget biztosította a legnagyobb közösségi oldalon regisztráltak számára is. A kampány PR kommunikációját a NeoNoir végezte, a digitális megoldásokért a Kaméleon Reklám felelt.