2020. május 08.

A Sport szelet külföldön is hódítani készül

Shortlistes a HPS Communication kampánya a Webby Awards-on.

„A cél az volt, hogy visszahozzuk a nyereményjátékokkal kapcsolatos pozitív érzéseket és bizalmat, megidézve a „régi szép időket” és a retro magyar tévézést. Egy egyedülálló, napi sorozattal jelentkeztünk a márka Facebook oldalán, amely a sorsolást mutatta be, természetesen közjegyző jelenlétében, szigorúan az átláthatóság jegyében, persze a márkától megszokott szórakoztató stílusban. A főszerepben a Sport szelet állandó karaktere, az Edző tündökölt, akit, mint mindig, ezúttal is a Jászai Mari-díjas Mészáros Máté alakított. A kampány egyébként maximális elérte a célját, a videók nagyon népszerűek lettek, a nyereményjátékra regisztrálók száma pedig messze túlszárnyalta az eddigieket” – mondat el Mlinarics Máté, a HPS Communication kreatív producere.

A kampány a Social kategória Promotions & Contests díjára lehet esélyes, amiről a Webby Awards szakmai zsűrije dönt, emellett pedig egy közönségszavazás is zajlik, amellyel a Sport szelet a People’s Voice elismerést zsebelheti be.

„Nagyon örülünk, hogy az egyik kedvenc projektünk ilyen rangos versenyben mérkőzik meg. Már a shortlist is felér egy komoly elismeréssel” – Mondta el Kenczler Marci, a HPS Communication kreatív igazgatója.

Címkék: gazdaság kampány hps