2018. március 14.

A Stern az Orbit ügynöksége

Az Orbit a Stern Communications-t választotta ügynökségi partneréül a márka magyarországi kommunikációjára. Idén digitális feladatokkal is bővült a feladatkör.

A Stern főbb feladatai közé tartozott a rágómárka éves kampányainak kommunikációs támogatása, az influencerek bevonása, valamint a sales promóciók támogatása, idén azonban a digitális megoldások jóval nagyobb szerepet kapnak.

„Négy évvel ezelőtt kezdtük meg a közös munkát az Orbittal, amikor is egy szájhigiéniához kapcsolódó edukációs vonalat, illetve egy promóciós kampányhoz kapcsolódó, komplex kommunikációs rendszert kellett kidolgoznunk. A jelenlegi feladatok között – mindezek mellett – hangsúlyosabbá válik majd a digitális irány, így a social media csatornákat, illetve az influencer együttműködéseket fogjuk jobban összekötni” – mondta el Tátrai Marcell, a Stern kommunikációs igazgatója.

„Régiós irányítás alatt, viszont országonként egy kézben szerettük volna tartani a kommunikációs munkánkat, és a Sternt találtuk erre a legalkalmasabbnak” – mondta Radovan Vesely, az Orbit közép-európai brand managere.

Címkék: gazdaság stern orbit