2018. március 14.

A Stern az Orbit ügynöksége

Az Orbit a Stern Communications-t választotta ügynökségi partneréül a márka magyarországi kommunikációjára. Idén digitális feladatokkal is bővült a feladatkör.

A Stern főbb feladatai közé tartozott a rágómárka éves kampányainak kommunikációs támogatása, az influencerek bevonása, valamint a sales promóciók támogatása, idén azonban a digitális megoldások jóval nagyobb szerepet kapnak.

„Négy évvel ezelőtt kezdtük meg a közös munkát az Orbittal, amikor is egy szájhigiéniához kapcsolódó edukációs vonalat, illetve egy promóciós kampányhoz kapcsolódó, komplex kommunikációs rendszert kellett kidolgoznunk. A jelenlegi feladatok között – mindezek mellett – hangsúlyosabbá válik majd a digitális irány, így a social media csatornákat, illetve az influencer együttműködéseket fogjuk jobban összekötni” – mondta el Tátrai Marcell, a Stern kommunikációs igazgatója.

„Régiós irányítás alatt, viszont országonként egy kézben szerettük volna tartani a kommunikációs munkánkat, és a Sternt találtuk erre a legalkalmasabbnak” – mondta Radovan Vesely, az Orbit közép-európai brand managere.

Címkék: gazdaság stern orbit

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.