2017. augusztus 11.

A Szigeten bulizókat várja a Bacardi buliépítménye

A Bacardi idén immár harmadik alkalommal van jelen impozáns bulihelyszínnel a Szigeten.

A Nagyszínpaddal szemben álló Casa Bacardi a fesztivál egyik legnagyobb és legfeltűnőbb kitelepülése, ahol a szigetezők megtapasztalhatják az igazi Sound of Rum életérzést.

A Bacardinál mindig is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy megőrizzék a márka gyökereit: ezt jelképezi a karibi jegyeket felvonultató építmény is. A Kubából származó Bacardi rumok ennek megfelelően a karibi életérzést fejezik ki, amelynek a pikáns ételeken és a hűsítő italokon túl meghatározó elemei a jól táncolható, szenvedélyes dallamok is.

Ez a dallamvilág pedig az Sound of Rum, amely a karibi hangzást a legfrissebb zenei stílusokkal elegyíti, elmosva a műfajok közötti határokat. A Sound of Rum mára zenei mozgalommá vált, amelyben felfedezhetők a legkülönfélébb elektronikus irányzatok – a trap, a twerk, a moombathon, a dancehall –, de a pop és a reggeae motívumai is.

 

 

A korábbi egyenleg is visszajár

22 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.