2011. augusztus 12.

A Szigeten kampányol a Pringles

A P&G márkájához kapcsolódó BTL-aktivitáson a Wonderduck Agency dolgozott.

A P&G márkájához kapcsolódó BTL-aktivitáson a Wonderduck Agency dolgozott.

Erősített idei fesztivál aktivitásán a Pringles, a nemzetközi Get that Festival Feeling promóciós szlogen jegyében. Tavaly már jelen volt a Szigeten a Procter & Gamble snack márkája, ezt egészítette ki idén egy erőteljesebb BalatonSound promóval is.

A kapcsolódó aktivitásokon a Wonderduck Agency dolgozik, amely tavaly a burgonya snack újrabevezetésével is foglalkozott. A BTL, promóciós elemek megvalósításában a Rafinanz Service az ügynökség partnere.

Ezeken túlmenően a közösségimédia-jelenléten is a Wonderduck dolgozik. A Pringles Magyarország Facebook-profilja egy hónap alatt több mint 11 ezer rajongót szerzett. A közösségi oldalon a heti játékokon keresztül a márka mellett a fesztiválokkal kapcsolatos érdekességeket is kommunikáltak.

Az idei fesztiválokon a Pringles új helyszínen, közösen jelenik meg a Sziget hivatalos partnerével, a Meex programszervező és utazási irodával. A Pringles Bár idén 200 négyzetméteres márkázott építményben kap helyet. A vásárlást happy hour akciók, ajándékok támogatják, s a helyszínen csocsózni, dzsengázni, festeni lehet.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.