2013. február 06.

A Szinház.hu a Libri Média portfoliójában

Az összeolvadás nyomán a reklámértékesítésben is változások jönnek.

Az összeolvadás nyomán a reklámértékesítésben is változások jönnek.

A Libri Média portfoliójának részévé válik 2013 februárjától a Színház.hu, azaz csatlakozik a Port.hu és a Fidelio.hu mellé. Herner Dániel, a Színház.hu alapító-ügyvezetője szerint "az összeolvadás lehetőséget teremt a Színház.hu számára a további növekedésre és arra, hogy a Színház.hu portál a következő tizenkét évben is megtarthassa meghatározó piaci szerepét és maradéktalanul kiszolgálhassa közönségét".

A portált a Színház.hu Kft. és a Hálózat a Színházért Alapítvány továbbra is együttesen üzemelteti, így a Színház.hu közhasznú vállalásai a színházi szakma felé továbbra is teljesülni fognak - közölték. Változást jelent viszont, hogy a reklámértékesítést ezentúl a Libri Média sales csapata végzi. Utóbbi feladatot eddig az Infinety Sales House látta el.

Herner Dániel megtartja a 100 százalékban a Libri Média tulajdonába kerülő Színház.hu Kft. ügyvezetését és a Hálózat a Színházért Alapítvány elnöki tisztségét is, de a Libri Média új fejlesztési igazgatójaként elsősorban a Port.hu és a többi online termék megújításáért felel majd.