2015. október 26.

A T-Systems-szel dolgozik a Coca-Cola

A 43 millió euró értékű outsourcing szolgáltatásban a Deutsche Telekom-csoport görög cége is részt vesz.

A Deutsche Telekom-csoporthoz tartozó görög telekommunikációs vállalat az OTE (Hellenic Telecommunications Organization) és a T-Systems Magyarország ötéves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött a Coca-Cola Hellenic Bottling Comapany-val, a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozójával.

A megállapodás értelmében Athénban az OTE az elsődleges adatközponti, míg Budapesten a T-Systems Magyarország a vészhelyzet esetén történő adat-helyreállítási funkciókat biztosítja.

A T-Systems Magyarország a jelenlegi adatközpontokból, az Athénba és Budapestre történő adatmigráció során is segítséget nyújt az OTE Greece vállalatnak. A világ egyik legnagyobb integrált SAP infrastruktúrájának áthelyezése céljából a T-Systems Magyarország tapasztalt tanácsadókból álló csapatot állított fel. Az ő feladatuk a felmérés, a tervezés, valamint a rendszerek finomhangolása annak érdekében, hogy az új környezet a Coca-Cola HBC által megfogalmazott szolgáltatási körülményeknek maradéktalanul megfeleljen. Kiemelten fontos elvárás, hogy a mindennapi üzletmenet során az átállás a Coca-Cola HBC több mint 36 ezer, Európa 28 országában dolgozó munkatársa számára észrevehetetlenül valósuljon meg.

A 43 millió euró értékű szerződés a Deutsche Telekom-csoport egyik legjelentősebb infokommunikációs üzleti sikere Európában.

Kutatást készített az IKEA

1 napja

A magyarok 61 százaléka szerint a magáncégeknek aktív szerepet kell vállalniuk a zöld megújulás népszerűsítésében.