A Discovery Networks CEEMEA női életmódcsatornája, a TLC nemzetközi arculatváltása „OMG with heart” szlogennel zalik. Az arculati megújulás során a csatorna on-air és off-air kommunikációjába beépülnek az emoji karakterek. A TLC két központi márkaértékére – a meglepetésre és az érzelemre – épülő kampány tükrözi az emberi történeteket bemutató műsorkínálatot és a nézőből kiváltott érzelmeket.

A tömegkultúra szerves részét képezik az érzelmek és élmények kifejezésére használt emojik, azaz a hangulatjelek. A TLC a közösségi médiában elterjedt emojik erejével fűzi szorosabbá kapcsolatát nézőivel, a képernyőn és azon túl is. Saját emoji-gyűjteménye segítségével a csatorna újszerűen mutathatja be változatos műsorait és közkedvelt karaktereit.

Úgy gondoljuk, hogy az emoji tökéletes nyelv a műsorainkban átélt széles skálájú érzelmeké és nem mindennapi hőseiknek szellemes, őszinte és szerethető bemutatására. Sőt, a tágabb, fiatalabb nézők felé nyitással gyarapodik nézőközönségünk, így még értékesebb és vonzóbb terméket tudunk nyújtani terjesztő és hirdető partnereink számára

– mondta Paul Welling (SVP Head of Channels, Discovery Networks CEEMEA).

A házon belül, Stephen Royle (Senior Creative Director, Discovery Networks CEEMEA) vezetésével készült „OMG with heart” kampány több kreatív eleme – brand szpot, műsorajánlók, sajtóhirdetések, közterületi és online megjelenések – használja az emojikat, a TLC játékos, bátor és pozitív hozzáállását tükrözve. A közösségi média kiemelt szerepet kap a kampányban: a TLC rajongók a csatorna weboldalán található mémgenerátor segítségével játékosan fejezhetik ki érzéseiket és kapcsolódhatnak a TLC kulcsműsorainak érzelmes pillanataihoz.

A kampány a TLC műsorkínálatának legfontosabb pilléreihez – esküvő, gasztronómia, család és párkapcsolatok, orvosi esetek, inspiráló életek, megdöbbentő történetek és nem hétköznapi társkeresés – kapcsolódó, a márkát meghatározó sorozatok új évadaira (Tortakirály, Mondj igent a ruhára) és az új sorozatokra (Ketten a millióból, Kifogytam a bőrömből, Hódító fogyókúra, Egyedülálló apuka társat keres) épül.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.