A Millward Brown - a régiós átszervezéssel összefüggésben - ezentúl központi kutatási és konzulensi feladataira koncentrál.

Márciustól a TNS Hoffmann veszi át a TGI és a Nemzeti Olvasottság Kutatás szolgáltatásait a Millward Brown Hungarytől – jelentette be Hoffmann Márta, a TNS Hoffmann ügyvezető igazgatója és Jean-Michel Janoueix, a Millward Brown közép- és kelet európai vezetője. A két kutatócég együttműködése többéves múltra tekint vissza, a Nemzeti Olvasottság Kutatást eddig is konzorciumban végezték.

Az értékesítés révén a Millward Brown jobban fókuszál a fő kutatási területekre: a márka és a kommunikációs kutatásokra, ezen belül a márkaépítésre, a tracking kutatásokra, a kreatív fejlesztésre és a kampányoptimalizálásra – elsősorban a központi kutatási és konzulensi megállapodások keretében.

A magyarországi változás a Millward Brown új közép-európai vállalati struktúráját követi: mostantól a négy ország (a cseh, a szlovák, a magyar és az új horvát iroda) egy klaszterként működik a közép-európai ügyvezető, Petra Prusova irányításával a cég kiemelt fontosságú üzleti megoldásaira és innovációira helyezve a hangsúlyt

– mondta Jean-Michel Janoueix.

A teljes TGI és médiaszolgáltatások csapat a TNS-hez kerül, a csapatban nem lesznek személyi változások - írja a közlemény.

A TGI bekapcsolásával ügyfeleink számára magasabb hozzáadott értékű szolgáltatásokat kínálhatunk, egyedülálló szinergiát teremtve nagyszámú ad-hoc kutatásunk és a TGI adatbázisának ötvözésével

– tette hozzá Hoffmann Márta.

Hoffmann Márta dr.

Nézze meg Hoffmann Márta dr. teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.