2016. december 09.

A TOPTALQ lett az év honlapja

Média kategóriában tartolt a – nem egészen egy éve indult - egyedi hírgyűjtő oldal. A cég arra emlékeztet közleményében: a Magyar Marketing Szövetség versenyén idén 240 nevezés érkezett.

Bár még nincs egy éve, hogy a TOPTALQ elindult, egyedi kialakításának és szellemiségének köszönhetően máris megnyerte az online marketingkommunikációs szakma rangos hazai elismerését. A Magyar Marketing Szövetség 15. alkalommal megrendezett versenyén a nyerteseket több száz pályázó közül választották ki, ahol az oldal online és offline média kategóriában ’Ha fontos, hogy többet láss!’ elnevezésű pályázatával indult és nyerte el ’Az Év honlapja díjat’.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen rangos elismerést sikerült elérnünk. Külön öröm számunkra, hogy ezzel talán az is beigazolódott, van igény arra, hogy a hírgyűjtő – vagy más típusú - oldalak kiegyensúlyozott tájékoztatást adjanakegy-egy témában az embereknek. Fontos, hogy ne azon múljon egy téma akár több oldalának is a megismerése, hogy például a Facebook mit enged a userek elé. A hírek témák szerinti csoportosítása is jó ötletnek tűnik, hisz nemrég már az Index is elindult ebbe az irányba. Ezek után sem állunk meg, lesznek még újdonságaink, sok érdekességgel készülünk a következő évre is – idézi a közlemény Grégász Zsoltot, a TOPTALQ alapítóját.

A TOPTALQ azért jött létre, hogy segítsen az embereknek a gyors és hatékony tájékozódásban. Az oldalt 2015-ben az Új Széchenyi Kockázati Tőke Program keretében a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. támogatta és segítette a piacra lépésben. Legfontosabb működési elve, hogy készítői a hangsúlyt nem az egyes hírekre, hanem az aktuális témákra helyezik, amelyek lehetnek közéleti, tudományos vagy teljesen hétköznapi témák is. A témákhoz kapcsolódó anyagokat mindig két szempont szerint csoportosítják, gyakran pro és kontra szempontok szerint, így az ellentétes vélemények is egy helyen érhetőek el, ezzel is segítve a kiegyensúlyozott tájékoztatást. A témáknál található idővonalnak köszönhetően egy adott esemény bármikor könnyen visszakövethető, maga az idővonal pedig akár illusztrációként, kiegészítő infóként is beágyazható. Az oldal alapítói és szerkesztői hisznek abban, hogy az internet által elhozott információs szabadság csak akkor érvényesülhet, ha nem limitáljuk magunkat saját barátainknak és ismerőseinknek például a Facebook „szűrőbuborékjai” által közvetített nézeteire – azaz, ha lehetőséget kapunk arra, hogy a minket érdeklő témákban gyorsan, hatékonyan és teljes körűen tudjunk tájékozódni.

Indul a XIXO új image kampánya

1 órája

Hazánk egyik vezető italgyártója, a HELL ENERGY Magyarország intenzív kampányokkal és jelenléttel újrapozícionálja XIXO brandjét.