2016. június 03.

A Telekom BTL-partbere marad a ::progressive::

Az első negyedévben kiírt tenderen a ::progressive:: magabiztosan erősítette meg helyét a Magyar Telekom partnerei sorában – közölte portálunkkal az ügynökség.

Az ügynökségi tenderrel egy időben az idei fesztiválaktivitások lebonyolítására vonatkozó felhívását is meghirdette a Magyar Telekom. A tavalyi év után idén is a ::progressive:: győzött a megmérettetésen, ahol a fő kiválasztási szempont a kreativitás és a megvalósíthatóság volt. A Magyar Telekom és a T-Systems 3 éve dolgozik a ::progressive::-vel. A reklámügynökség nevéhez fűződik többek között a Telekom 2015-ös fesztiváljelenléte, a T-Systems Symposium (hazánk legnagyobb ICT-konferenciája) többszöri megrendezése, valamint az Akvárium Klub új arculatába illeszkedő látványos Telekom szponzori megjelenés kialakítása is.

Büszkék vagyunk a csapatunkra és a Telekommal elért közös eredményeinkre. Rendkívül inspiráló számunkra a Magyarország vezető távközlési szolgáltatójával való együttműködés.  Az ICT trendeknek és ügyfelünk várakozásainak ismeretében biztosak vagyunk abban, hogy a következő néhány év még jóval több izgalmas kihívást tartogat számunkra. - jelezte Hodik Tibor, a ::progressive:: ügyfélkapcsolati vezetője.