2014. április 24.

A Telekomé a GTS

Az Európai Bizottság zöld utat adott a német távközlési óriásnak a közép-európai érdekeltségek tavaly novemberben bejelentett felvásárláshoz.

Az Európai Bizottság zöld utat adott a német távközlési óriásnak a közép-európai érdekeltségek tavaly novemberben bejelentett felvásárláshoz.

A Deutsche Telekom közleménye szerint az ügylet erősíti pozícióikat a B2B és a nagykereskedelmi szegmensben. Megemlítik azt is, hogy a következő hetekben lezajló felvásárlást versenyjogi kikötések nélkül hagta jóvá a brüsszeli grémium.

Kitérnek arra is, hogy a térség legnagyobb infrastruktúra-alapú távközlési szolgáltatója tavaly összesen 337 millió eurós árbevétel mellett 88 milliós EBITDA-eredményt könyvelhetett el Cseh-, Lengyel- és Magyarországon, valamint Romániában. (Az adatokban nem szerepel a GTS szlovákiai leányvállalata, amely nem képezte az ügylet részét.)

Korábbi hírünk szerint a négy országban meglévő GTS-érdekeltségek 546 millió euróért cseréltek gazdát.

 

A korábbi egyenleg is visszajár

22 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

1 napja

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.