2014. október 06.

A Terrán a B&D ComMediát választotta pr-tanácsadójának

Az ügynökség elsődleges feladata a tetőcserépgyártó tevékenységének megismertetése és sajtójelenlétének erősítése.

Az ügynökség elsődleges feladata a tetőcserépgyártó tevékenységének megismertetése és sajtójelenlétének erősítése.

Az együttműködési szerződést a magyar családi vállalkozás teljes körű, integrált pr-kommunikációjának tervezésére és megvalósítására kötötték.

„Egyre fontosabb a vásárlók, a piac, a szakma tájékoztatása ebben a sokoldalú, folyamatosan fejlődő ágazatban, mint az építőipar. Olyan partnert kerestünk, aki a szakmai felkészültség mellett a rugalmas, gyors munkastílust képviseli, képes átlátni és megérteni egy számára esetleg még új terület sajátosságait, így támogatva a Terrán hírnevét” – mondta Tóth Szabolcs marketingigazgató a ComMediával létrejött együttműködésről.

A családi tradíciókra épülő Mediterrán Magyarország Kft. évente mintegy 30 millió darab tetőcserepet értékesít. A vállalat Magyarországon három, Szlovákiában egy gyárat működtet. A bólyi vállalkozás időről-időre megújuló technológiájának és termékfejlesztéseinek köszönhetően több elismerést is magáénak tudhat: 2010-ben Business Superbrands, 2013-ban Magyar Termék Nagydíjat és MagyarBrands díjat nyert.

A B&D ComMedia több olyan cég kommunikációs stratégiájáért felel, amelyek itthon és a világban a magyar értékeket képviselik és erősítik. Ügyfeleik listájában szerepel a Szentkirályi Ásványvíz Kft., a KÜRT Zrt., az AGRO.bio Hungary Kft., a Sága Foods Zrt., illetve a Famíliatészta Kft.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.