2016. február 15.

A UM az év globális ügynöksége az Adweek listáján

Az IPG Mediabrands cégcsoport tagját, a UM-et választotta a 2016-os Év Globális Médiaügynökségének az Adweek. Ez a UM második nagy elismerése idén, korábban az Advertising Age szintén a UM-et választotta a2016-os Év Ügynökségének.

A UM tavaly összesen 130 új ügyfelet nyert, többek között pl.: BMW, Coca-Cola, CVS Health, Johnson & Johnson, McCormick és Pernod Ricard; ráadásul a legtöbb tenderen nem is az esélyesek között tartották számon őket. A UM hálózat 175 jelentős szakmai díjat zsebelt be, többek között Cannes Lions, Festival of Media és Effie Worldwide elismeréseket, olyan ügyfelek számára készített munkákért, mint a Sony, ExxonMobil, Fiat Chrysler Automobiles, Media Markt és Vodafone. Tavalyi becsült összbevételük 545 millió dollár, ez 5 százalékos emelkedést jelent 2014-hez képest.

„Ennél büszkébb nem is lehetnék” - mondta Daryl Lee, a UM globális vezérigazgatója.

A média aranykorában élünk, a stratégiai innováció mindenhol elvárás – ezt egyértelműen mutatja a múlt év médiatendereinek száma. A UM-nél lehetőséget láttunk abban, hogy magasra tegyük a lécet a médiaszakma számára. Gyorsan cselekedtünk és megragadtunk minden lehetőséget, amelyet az év során kaptunk.

A UM 2015-ös eredményeihez közleményük szerint hozzájárult az általuk újonnan kidolgozott ún. „moments” tervezési megközelítés, valamint a Business Analytics Engine (BAE) nevű saját eszköz (új generációs előrejelzéseket adó, monitoring és optimalizációs szoftver), a termékportfólió továbbfejlesztése és a megerősített vezetői csapat is.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.