A cég a hálaadást követő nap, azaz a Black Friday és a szilveszter közötti időszak alatt várhatóan több mint 750 millió csomagot kézbesít majd, mely 5 százalékos növekedés 2016-hoz képest.

A UPS előrejelzései azt mutatják, hogy a cég a hálaadás és a szilveszter közötti 25 napos időszak során világszerte

több mint 750 millió csomagot kézbesít majd.

Fotó: Csomagkézbesítő jármű - UPS

 

Ez a rekordmennyiségű kiszállított csomag mintegy öt százalékkal haladja meg a tavalyi ünnepi csúcsidőszaki csomagmennyiséget. A várakozások szerint a december 25-ét megelőző 21 kiszállítási napból 17 során a kézbesített mennyiség meghaladja majd a 30 millió csomagot.

„A kereskedelmi értékesítési prognózisok egy újabb rendkívül erős ünnepi kiszállítási szezont jeleznek. A UPS ügyfeleivel együtt azon munkálkodik, hogy megfeleljen a megemelkedett fogyasztói igényeknek.” – mondta el Kate Gutmann, UPS értékesítési vezetője.

„Az online és mobiltelefonos vásárlások teljesen átalakították a kiskereskedelmet, a UPS pedig készen áll, hogy kiszolgálja mind a fogyasztókat, mind az üzleti ügyfeleit a csúcsidőszak során is.”

- tette hozzá.

 

Fotó: Zajlik a csomagolás - UPS

 

A forgalmas ünnepi időszak során a UPS dolgozóinak a szokásos napi mennyiséget közel kétszeresen is meghaladó számú csomagot és küldeményt kell majd célba juttatnia, ezért a cég már korábban felkészült arra, hogy a globális hálózata rugalmasan tudjon reagálni a megnövekedett keresletre.

A UPS folyamatos beruházásokat eszközöl az új technológiákba és létesítményeibe, ami nagyban hozzájárul a megnövekedett ünnepi kereslet sikeres kielégítéséhez. A cég 2017-ben négy nagyszabású létesítménytelepítési és bővítési projektet fejezett be, amely összesen mintegy 93 000 négyzetméterrel növelte a vállalat működési területét. Mind a csomagszortírozási, mind a kézbesítési kapacitás közel 6 százalékkal növekedett az elmúlt évben. A megnövekedett munkaerőigény kielégítésére az idei csúcsidőszak során a UPS 95 000 időszaki dolgozót, futárokat, kisegítőket, szortírozó munkásokat és rakodókat vesz fel világszerte.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.