2013. november 22.

A Vermis csatlakozott a Wunderman partneri hálózathoz

November közepén hosszú távú partneri megállapodás született a Wunderman Budapest és a Vermis Production digitális ügynökségek között.

November közepén hosszú távú partneri megállapodás született a Wunderman Budapest és a Vermis Production digitális ügynökségek között.

A Wunderman Budapest vezetősége fontosnak tartja partneri hálózatának bővítését olyan cégekkel, amelyek újszerű digitális megoldásokat nyújtanak, ezért döntöttek úgy, hogy szorosabbra vonják együttműködésüket a Vermis Productionnal. Az erről szóló közlemény szerint "a nemzetközi Wunderman hálózat magyarországi irodája erős kreatív és stratégiai tervező csapattal rendelkezik, amelyet a Vermis elsősorban terjesztési specialistaként támogatott az elmúlt években. A Wunderman elkötelezett a hatékony kampányok iránt és a Vermis earned media alapú terjesztési metodológiái képesek tovább növelni a költséghatékonyságot."

A 2004 óta működő Vermis Production saját fejlesztésű online seeding tevékenységgel, online PR, social networking és vírus marketing terjesztési megoldásokkal vesz részt a Wunderman projektjeiben.

Közös munkájukat 2011-ben a Bátor Tábor Facebook kampányával kezdték, amely ezüst Effie-t hozott a Wunderman számára. A 2013-as évben a Microsoft Windows 8-as kampányán dolgoztak együtt. A „Meséltech. Beleszövitech. Nyertech.” elnevezésű, nagy sikerű videó készítő pályázata 79 beküldött alkotással és közel 300 ezres csatorna-nézettséggel zárult. Közös projektjük volt még idén a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének kampánya, amely az egyház eddigi legsikeresebb 1% gyűjtő kampányának bizonyult.

Címkék: Vermis wunderman