2013. november 22.

A Vermis csatlakozott a Wunderman partneri hálózathoz

November közepén hosszú távú partneri megállapodás született a Wunderman Budapest és a Vermis Production digitális ügynökségek között.

November közepén hosszú távú partneri megállapodás született a Wunderman Budapest és a Vermis Production digitális ügynökségek között.

A Wunderman Budapest vezetősége fontosnak tartja partneri hálózatának bővítését olyan cégekkel, amelyek újszerű digitális megoldásokat nyújtanak, ezért döntöttek úgy, hogy szorosabbra vonják együttműködésüket a Vermis Productionnal. Az erről szóló közlemény szerint "a nemzetközi Wunderman hálózat magyarországi irodája erős kreatív és stratégiai tervező csapattal rendelkezik, amelyet a Vermis elsősorban terjesztési specialistaként támogatott az elmúlt években. A Wunderman elkötelezett a hatékony kampányok iránt és a Vermis earned media alapú terjesztési metodológiái képesek tovább növelni a költséghatékonyságot."

A 2004 óta működő Vermis Production saját fejlesztésű online seeding tevékenységgel, online PR, social networking és vírus marketing terjesztési megoldásokkal vesz részt a Wunderman projektjeiben.

Közös munkájukat 2011-ben a Bátor Tábor Facebook kampányával kezdték, amely ezüst Effie-t hozott a Wunderman számára. A 2013-as évben a Microsoft Windows 8-as kampányán dolgoztak együtt. A „Meséltech. Beleszövitech. Nyertech.” elnevezésű, nagy sikerű videó készítő pályázata 79 beküldött alkotással és közel 300 ezres csatorna-nézettséggel zárult. Közös projektjük volt még idén a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének kampánya, amely az egyház eddigi legsikeresebb 1% gyűjtő kampányának bizonyult.

Címkék: Vermis wunderman

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.