2017. november 14.

A Vermis nyerte az Intrum Justitia tenderét

A világ legnagyobb követeléskezelő cégének tenderén szektorra és ügyfélre szabott koncepcióval nyert a digitális ügynökség.

A Vermis nyerte az Intrum Justitia insight fejlesztésre kiírt tanácsadói tenderét. A világ legnagyobb követeléskezelőjének magyarországi irodája folyamatosan fejleszti üzleti stratégiáját, aminek középpontjában az ügyfelek igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása áll, illetve az a cél, hogy lekövesse a céggel és termékeivel szembeni elvárások alakulását. A digitális ügynökség mindehhez olyan, a digitális területen, insight kutatásban szerzett tapasztalatot és tudást rendel, ami mind a tervezést, mind a megvalósítást eredményesebbé teszi.

„Kihívás és komoly lehetőség a világ egyik legnagyobb cégének, a piac egyik nélkülözhetetlen szereplőjének szakmai munkáját segíteni. Az insight fejlesztéssel kapcsolatos tanácsadói feladat esetében arra a digitális térben szerzett tapasztalatra építhetünk, ami az elmúlt években felhalmozódott a szakértői csapatban és lehetővé teszi, hogy speciális, szektoriális igényekre és ügyfélre szabott megoldásokat tudjunk kínálni" - emelte ki a nyertes tender kapcsán Báni Attila, a Vermis ügyvezető igazgatója.

A Vermis bevonását az is indokolta, hogy 2017 júniusában az 1923-ban alapított Intrum Justitia és az 1898-as alapítású norvég Lindorff egyesült, így a vállalat a szektor legnagyobb és legmeghatározóbb szereplője lett. „Az elemzések abban segítenek, hogy minél szakszerűbb és minél innovatívabb szolgáltatásokkal tegyük napról-napra korszerűbbé a követeléskezelés folyamatát, és ügyfeleink egy megoldás-oreintált ügykezelés részesei lehessenek. A Vermis-t, mint digitális ügynökséget azért választottuk, mert komplex, ügyféligényekre szabott megoldást kínál" - mondta a tender kapcsán Bíró Áron, az Intrum Justitia marketing és kommunikációs vezetője.

A Vermis saját fejlesztésű insight kutatási know-how-ja abban is támogatja a céget, hogy az pontos képet alkothasson arról, melyek azok a pontok, ahol indokolt a szolgáltatások fejlesztése, új termékek bevezetése, a kiszolgáló folyamatok átalakítása, hol van szükség – akár már előzetesen is – edukációval, támogató szolgáltatásokkal, információs csomagokkal beavatkozni annak érdekében, hogy egy követeléskezelési folyamat minden szereplő számára eredményes legyen.

Stresszmentes karácsony?

3 órája

A bevásárlással járó őrültek házát a magyarok közel fele (44%) próbálja elkerülni az ajándékok online megrendelésével.