2010. november 11.

A Visegrádi a Compradnál

A Visegrádi Ásványvizet tulajdonló Pet-Pack Kft. megbízásából a márka teljes körű kommunikációs stratégiáját készíti el a Comprad.

A Visegrádi Ásványvizet tulajdonló Pet-Pack Kft. megbízásából a márka teljes körű kommunikációs stratégiáját készíti el a Comprad.

Teljes körű pr- és marketingkommunikációs szolgáltatásokra szerződött a Visegrádi ásványvízmárkát tulajdonló Pet-Pack Kft. a Compraddal. Az ügynökség feladata az ásványvízmárka „360 fokos” pr- és marketingkommunikációs stratégiájának elkészítése és végrehajtása, valamint folyamatos kommunikációs tanácsadás - közölték. A Comprad a cég felkérése alapján látja el a feladatokat.

A Comprad Kommunikációs Ügynökséget 1998 decemberében magyar magánszemélyek alapították. 2000-től az Edelman Public Relations Worldwide kizárólagos hazai „affiliate” képviselője. 2009-ben a Microsoft Xbox 360-as játékkonzol Lips termékének bevezető kampányáért Ezüst Effie díjat kapott.

 

Címkék: fmcg hirdetés kampány

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.