2014. június 23.

A Visibility már Magyarországon is látható

Szlovákia vezető online marketing ügynöksége helyi partnerrel egyesülve nyitott irodát Budapesten.

Szlovákia vezető online marketing ügynöksége helyi partnerrel egyesülve nyitott irodát Budapesten.

A szlovák VISIBILITY s.r.o. csehországi piacra lépése után Magyarországon is irodát nyitott, miután egyesült a Magyarországon már 10 éves múlttal rendelkező, magyar tulajdonú RBL Communications Kft-vel. Az így létrejött közös cég VISIBILITY digital Hungary Kft. néven kínálja a korábbi offline ügynökségi portfólió mellett teljes körű online kommunikációs és marketing szolgáltatásait. Erősségük komplex online kommunikációs stratégiák kialakítása és kampányok szervezése, legyen szó akár Google AdWords, PPC, social média vagy akár online reputációmenedzsment feladatokról.

A cég cseh és szlovák ügyfélkörébe tartozik többek között az Union Bank, az IBM, a Microsoft, a Vodafone, míg a magyar partner referenciái között többek között megtalálható az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt., a Praktiker, a Telenor, az E.ON és a KLM.

Az ügynökséget a jövőben is Rönky Balázs, társtulajdonos vezeti, aki 20 éve foglalkozik marketinggel, abból 15 éve ügynökségi oldalon. 2014 elején csatlakozott a csapathoz Sáfrány Katalin, aki az online marketing kampányok és kommunikációs stratégiák tervezéséért felelős. Katalin 13 éves kommunikációs, marketing és e-kereskedelmi tapasztalatát többek között a Praktikernél különböző pozíciókban eltöltött 7 év alatt, illetve gyógyszeripari és B2B kereskedelmi területen szerezte. A webes fejlesztéseket, a keresőoptimalizálást, PPC kampányokat, inbound marketinget és reputáció menedzsment szolgáltatásokat is saját specialistáival végzi a cégcsoport magyarországi tagja, amely Budapest szívében, a KUBIK közösségi irodában működik.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.