2016. március 11.

A Vizeum nyert a Bonbonetti médiatenderén

A szeptembertől januárig tartó, kétkörös tenderen eldőlt: a Bonbonetti 2016-ban a Dentsu Aegis Network tagját, a Vizeumot bízza meg a médiaügynökségi feladatok ellátásával.

A tavaly ősszel meghirdetett tenderre a Bonbonetti öt ügynökséget hívott meg, a második fordulóban viszont már csak ketten maradtak versenyben. A feladat a Tibi márka újrapozícionálását segítő kommunikációs támogatás kidolgozása volt.

Nyertes ügynökségként a Vizeum a Bonbonetti teljes médiastratégiáját is megalkotta, melynek végeredményét hamarosan a nagyközönség is megtekintheti majd, hiszen a TV kampány március közepén indul.

„Számunkra fontos szempont volt, hogy ne csupán egy médiaügynökséget válasszunk, hanem olyan partnert, aki tanácsadóként releváns iparági szakértelemmel is támogat minket a marketingkommunikációs döntések meghozatalában” –mondta Andrey Yakunin, a Bonbonetti Choco Kft. marketingigazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.