2016. március 11.

A Vizeum nyert a Bonbonetti médiatenderén

A szeptembertől januárig tartó, kétkörös tenderen eldőlt: a Bonbonetti 2016-ban a Dentsu Aegis Network tagját, a Vizeumot bízza meg a médiaügynökségi feladatok ellátásával.

A tavaly ősszel meghirdetett tenderre a Bonbonetti öt ügynökséget hívott meg, a második fordulóban viszont már csak ketten maradtak versenyben. A feladat a Tibi márka újrapozícionálását segítő kommunikációs támogatás kidolgozása volt.

Nyertes ügynökségként a Vizeum a Bonbonetti teljes médiastratégiáját is megalkotta, melynek végeredményét hamarosan a nagyközönség is megtekintheti majd, hiszen a TV kampány március közepén indul.

„Számunkra fontos szempont volt, hogy ne csupán egy médiaügynökséget válasszunk, hanem olyan partnert, aki tanácsadóként releváns iparági szakértelemmel is támogat minket a marketingkommunikációs döntések meghozatalában” –mondta Andrey Yakunin, a Bonbonetti Choco Kft. marketingigazgatója.

„Széndobálókat” keres a Heineken

1 napja

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.