2017. november 16.

A Vodafone Magyarországé a legjobb gyakornoki program

A szakmai zsűri Arany-fokozatú minősítését, és a több ezer fiatal döntése alapján született közönség díj második helyezettjének járó elismerést is átvehette.

A Vodafone Magyarország hisz abban, hogy rendkívül fontos a munkahely iránti elköteleződés, ezt pedig érdemes a lehető leghamarabb, már a gyakornoki programok alatt kialakítani a fiatal munkavállalókban. A telekommunikációs szolgáltatónak két olyan programja is van, mely beleillett a Zynternship Awards versenykiírásába: a Curiosity gyakornoki és a Discover frissdiplomás program, amelyeket a HR vállalati- és diákszervi vezetőkből álló szakmai zsűri Arany-fokozattal díjazott, a közönség pedig a második legjobbnak ítélt - olvasható a cég közleményében.

„A Vodafone Magyarország gyakornoki és friss diplomás programjai hosszú évek óta a legnépszerűbb fiataloknak szóló lehetőségek között szerepelnek. A rugalmasság, a tényleges fejlődési lehetőség akár eltérő szakmai területeken és a tervezhető karrier út, a látható „next steppek”, amiket a fiatalok keresnek munkaadójukban. A Zynternship Awards szakmai zsűrijének és közönség szavazásának eredményei alapján, ezek az értékek valóban jellemzik vállalatot és továbbra is fontosak a fiatal munkakeresők számára” – mondta el Megyeri Mirtill, a Zyntern egyik alapítója.

Zynternship Awards

Tavaly március óta közel 50 gyakornokot vettek fel a Curiosity programba, fiúkat és lányokat közel fele-fele arányban. A Curiosity Program célja, hogy a gyakornokok a diploma megszerzését követően átlépjenek a következő fázisba: a frissdiplomásoknak szóló Discover Programba. A kétéves rotációs program keretein belül a frissdiplomás munkavállalók önállóan, a legkülönbözőbb projekteken és területeken dolgozva gyűjthetnek tapasztalatot és bizonyíthatják tehetségüket, rátermettségüket, hogy később akár vezető szerepet töltsenek be a Vodafone-nál. A program évente kétszer, márciusban és szeptemberben indul, maximum 1 éves munkatapasztalattal lehet rá jelentkezni.

„A Vodafone üzleti sikereinek egyik kulcsa a munkavállalók elköteleződésének kialakítása, egyéb eszközök mellett a gyakornoki és frissdiplomás programok segítségével is. Gyakornokaink munkája valóban hozzáadott értéket képvisel, felelősségteljes feladatköröket kapnak, fontos tagjai a csapatnak, ezáltal ők is komoly tapasztalatot nyerhetnek nálunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a tehetség menedzsmentre is, ami már a gyakornokoknál elkezdődik, hiszen ugyanazokat a készségeket keressük bennük, amelyek a friss diplomás programhoz is kellenek. Hisszük, hogy mindezek a tényezők fontos szerepet játszanak abban, hogy a legjobb képességű pályakezdőket Magyarországon tudjuk tartani. Nagy öröm számunkra a Zynternship Awards elismerése, mert egyrészt azt mutatja, hogy jó úton járunk, másrészt így még többen ismerhetik meg a programjainkat” – mondta el Tóth Zsuzsanna HR vezérigazgató-helyettes.

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

22 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.