2017. május 11.

A Vodafone nyerte a Civilek Támogatásáért díjat

Az idei évben a Vodafone Magyarország nyerte el a Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének „A Civilek Támogatásért” díját.

A Vodafone 2009 óta van jelen Miskolcon, több mint 1 milliárd forintos beruházást hajtott végre a városban, ahol közel 700 kolléga.  Számos terület mellett többek között az ünnepi rendezvénynek otthont adó Miskolci Nemzeti Színházat is támogatják, ebben az évadban is 5 millió forinttal segítik a pályakezdő tehetségek és a színház munkáját.

Az együttműködés keretében jelenleg a színház négy fiatal színésze és két táncművésze részesül a Vodafone művészeti ösztöndíjban, amelynek célja, hogy a pályakezdő évek megkönnyítésével hozzájáruljon a színészek és táncosok pályán tartásához.

A Vodafone és a Miskolci Nemzeti Színház együttműködésének köszönhetően az elmúlt években számos olyan gyermek vagy család juthatott el a színházba, akik egyébként nem biztos, hogy ezt megengedhetnék maguknak.

Az első GDPR bírság háttere

5 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.