2016. július 28.

A WMN-nel bővült az Adaptive Media portfóliója

A 2016 augusztus 1-ével életbe lépő megállapodás értelmében az Adaptive Media Sales House végzi a WMN.hu desktop és tablet felületeinek médiaügynökségi értékesítését.

A tavaly tavasszal indult, D. Tóth Kriszta által alapított és főszerkesztett WMN desktop és tablet felületeit eddig önállóan értékesítették, de a site mostanra eljutott arra a pontra, ahol szükség van újabb erőforrások bevonására.

„A WMN indulásától fogva nagyon fontos számunkra és a közönségünk számára a letisztult arculat, a minőségi tartalom és a személyes, szókimondó hang. Olyan értékesítő partnert kerestünk, aki érti, hogy mitől működik jól a magazin, aki kiemelt fontossággal kezeli oldalunkat, és figyel arra, hogy a hirdetések illeszkedjenek ebbe a környezetbe” – nyilatkozta D. Tóth Kriszta.

„A WMN.hu-t lendületes piacra lépésétől kezdve figyelemmel kísérjük és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy női tematikus kínálatunkat egy ilyen kiváló minőségű, friss és rendhagyó hangvételű taggal bővíthetjük. Portfóliónk alapköveit jelentik női oldalaink, a Femcafé.hu, az Apróséf.hu illetve családi oldalaink, a Szülőklapja.hu, a Családinet.hu és a Picibaba.hu, melyek kiegészülve a WMN-nel, még stabilabbá teszik női elérésünket a magyar médiapiacon” – nyilatkozta Sopov István, az Adaptive Media ügyvezetője a megállapodás kapcsán.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

16 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.