2019. július 09.

A Well PR lett a HELL ENERGY ügynöksége

A Well PR-rel július 1-jén kezdődött a közös munka, ami a corporate kommunikáció mellett a HELL és XIXO márkák, illetve az AVALON PARK magyarországi pr-feladataira terjed ki.

“Egy hosszú tenderfolyamat végén vagyunk. Örülök, hogy megtaláltuk azt a csapatot, akivel közösen látunk neki az előttünk álló kommunikációs feladatoknak. Az elkövetkezendő időszak egyik nagy kihívása az lesz, hogy az alumínium csomagolás előnyeire és az ehhez kapcsolódó környezettudatosságra felhívjuk a fogyasztók figyelmét” – mondta Pantl Péter, a HELL ENERGY nemzetközi marketing és kommunikációs igazgatója.

“Nagyon várjuk a közös munkát egy olyan nagy és professzionális vállalattal, amely sok szempontból egyedülálló a világban. Bízunk benne, hogy a korábbi években szerzett tapasztalatainkat kamatoztatva mi is hozzájárulhatunk a HELL ENERGY további sikereihez Magyarországon. Hiszünk abban, hogy következetes építkezéssel elérhetjük az energiaitalokkal kapcsolatos tisztánlátást” – tette hozzá Bede Márta, a Well PR ügyvezető igazgatója.

Ki fogja vezetni a céget?

18 órája

Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?