2017. április 18.

A WideOrbit a Gemius új stratégiai partnere

Az együttműködésnek köszönhetően az AdOcean adszerver-ügyfelei a programmatic-modell segítségével önállóan árulhatják hirdetési helyeiket.

A WideOrbit-rendszer integrációja az AdOcean adszerverrel egy újabb fontos lépés a Gemius digitális hirdetésihely-eladási rendszerének fejlesztésében, amely a RTB-modellt alkalmazza. Idáig az AdOcean waterfall-rendszerű bevételi forrást kínált azon hirdetőknek, akik előzetesen kínálatoldali platformot (SSP) használtak. A WideOrbittal való integráció nagy mértékben kiterjesztette a programmatic-modell felhasználási lehetőségeit – mostantól az inventory menedzsment egyszerűbb és hatékonyabb formában áll a rendelkezésükre és új lehetőségei nyílnak meg az invertory leghatékonyabb kihasználása terén. A WideOrbit-rendszer integrálása az AdOcean hirdetéskiszolgáló adszerverbe lehetővé teszi a kiadók számára, hogy közvetlenül, harmadik fél bevonása nélkül jelenjenek meg az Open RTB piacon.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.