2012. március 30.

A Wonderduck hostessei a Tesco-ban

A Wonderduck megkezdte hivatalos Tesco Hostess Ügynökségi munkáját.

A Wonderduck Agency egyike a Tesco által kiírt Hostess Ügynökség Tender nyerteseinek. Az együttműködés 2012. március elsején kezdődött és 2013. december 31-ig szól.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. kétévente tendert ír ki az áruházai területén végzett hostess promóciók szervezési jogára. A 2011 utolsó negyedévében meghirdetett tender eredményeként ezentúl összesen négy ügynökség végzi a hostess promóciókat, azaz kizárólag rajtuk keresztül lehetséges egy-egy kóstoltatás vagy szórólapozás betárgyalása a Tesco áruházaiba.

"Mérföldkő a Wonderduck életében a Tesco-tender: azáltal, hogy bekerültünk a Tesco hostess ügynökségei közé, egyértelművé vált, hogy valóban egyike vagyunk legnagyobb BTL ügynökségeknek, és hosszútávon a piac egyik meghatározó szereplőjévé válhatunk. Két évvel az ügynökség indulása után sikerünket az egyre növekvő országos hostess-bázisunknak, supervisorainknak, valamint bővülő megbízókörünknek köszönhetjük” - idézi Soós S. Zoltánt, a Wonderduck ügyvezető igazgatóját a hírről kiadott sajtóközlemény.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.