2014. június 27.

A Young & Partners-t választotta a Gastroyal

A Gastroyal Product Kft. elérkezettnek látta az időt, hogy PR kommunikációs tevékenységét ügynökségre bízza.

A Gastroyal Product Kft. elérkezettnek látta az időt, hogy PR kommunikációs tevékenységét ügynökségre bízza.

1992-ben a Gastroyal azzal a céllal jött létre, hogy - Magyarországon az elsők közt - az étel-házhozszállítás piacán lévő űrt betöltse. A cég most látta elérkezettnek az időt arra, hogy a kommunikációját egy professzionális ügynökségre bízza. A Young & Partners tapasztalatait és referenciáit alapul véve, a Gastroyal felkérte az ügynökséget, hogy tegyen ajánlatot PR-kommunikációs tevékenységei folyamatos ellátására vonatkozóan.

A 6 éve alakult kommunikációs tanácsadó cég a közszolgálati kommunikációban érintett ügyfelei mellett mára több mint 40, versenyszférából érkezett ügyfélnek látja el a stratégiai kommunikációs és tanácsadói tevékenységét.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.