Tüneményes zenei élményeket és formabontó technológiai megoldásokat ígér a Telekom Electronic Beats - Žagar együttműködés 2018-ban.

A 2018-as évben számos új különleges projektre készül a Žagar, amelyekhez a Telekom Electronic Beats izgalmas technológiai megoldásokat ad hozzá, a Telekom maximális sebességű hálózata pedig elősegíti, hogy mindenkihez eljuthassanak a különleges koncertélmények. A zenekar idei tervei között szerepelnek exkluzív koncertek, egy Anniversary Remix megjelenés és egy vadonatúj stúdióalbum. Az új lemezhez új videoklip is forog majd, de a hagyományos videoklip formátum mellett interaktív mobilapplikációk is készülnek, valamint 3D animációs játékokba is bevonja a csapat a kreatív rajongókat.

Az év folyamán két koncertet is élő streamen követhetnek majd azok a rajongók, akik nem jutnak el a buli helyszínére. Elsőként a Žagar április 7-én a Dürer-Kertben tartandó koncertjét követhetik majd az internetezők élőben a Telekom Electronic Beats hazai weboldalán. A rajongók itt már megvásárolhatják a szintén a Telekom Electronic Beats zászlaja alatt megjelenő új remix-lemezüket is.

A Žagar koncert közben - Telekom
A Žagar koncert közben - Telekom

 

A Zságer Balázs vezette Žagar zenekar megalakulása óta megalkuvás nélkül, bátran járja a saját útját - inspiráló, felemelő zenei és képi világot teremt közönségének. A hazai elektronikus szcéna éllovasaként a legprogresszívebb audiovizuális technológiát alkalmazza a koncertjein és album-kampányaihoz egyaránt. A Local Broadcast című debüt albumukkal azonnal kivívták az elektronikus zenei színtér elismerését. A Szezon és a Wings of Love közönségsikerei után a Light Leaks című lemezük számos nemzetközi blogon visszhangra talált, számait több brit rádió, köztük a BBC is játszotta. A csapat számos európai nagyvárosban játszott már, a Depeche Mode előzenekaraként is felléptek. Számos filmben illetve TV-sorozatban hallhatóak a zenéik, például a CSI helyszínelők című sorozatban. Idén tavasszal egy Remix vinylt adnak ki - az eddigi lemezeik legjobb számait többek között olyan neves producerek gondolták újra, mint Vakula, Kellerkind vagy Terry Lee Brown Jr.

 

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

17 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.