2016. november 30.

A célcsoport még sosem volt ilyen fontos a hirdetőknek

Egyetemisták 70%-a olvassa és használja a MarkMyProfessort.

A 2009 óta működő oldal, 2010-ben megnyerte az Év honlapja díjat, de azóta is folyamatosan fejlődik. Eddig több, mint 30.000 tanár regisztráltak be a diákok, és összesen több, mint 230.000 értékelést adtak le rájuk.

“Egyértelművé vált, hogy az elmúlt hat év sikerei után, elérkezett az idő, hogy mind a portált kiszolgáló rendszer, mind a kreatívabb értékesítés területén előremutató lépéseket tegyünk. Nyáron elkezdtük megtervezni a 2017 elején debütáló, új motorra épülő oldalt és stratégiai együttműködésre léptünk az Open Mediával, akik amellett, hogy itthon a legnagyobb fiatalokra specializálódott portfólióval rendelkeznek, hozzánk hasonlóan gondolkodnak a kreatív reklám fogalmáról” – mondta Bonyhádi Gábor tulajdonos.

Korábban a fiatalokat célzó kampányok a hosszú távú befektetés kategóriába voltak sorolva, de a statisztikai adatok alapján ez a korosztály, még ha nem is a saját pénztárcájából, de többet költ ruhára, kütyüre, szórakozásra mint az idősebb, saját egzisztenciával rendelkezők. A hagyományos reklám felületeket kerülik, így nagyon nehéz hiteles, kellően informatív forráson keresztül eljuttatni hozzájuk, üzleti céllal indított üzeneteket, de közel sem lehetetlen!

Huber Kornél, az Open Media tulajdonosa szerint, bár a portfólió jelenleg is lefedi az általános iskolástól a fiatal vállalkozóig a teljes korosztályt – “egy olyan portál, mint a MarkMyProfessor nem kiegészítő termék lesz a kínálatunkban, hanem olyan fontos zászlóshajó, mint a középiskolásokat elérő, piacvezető kozepsuli.hu. Ez a két felület kizárólagos értékesítési joga már idén is mozgalmassá tette a Q4-et, de 2017-re még komolyabb terveink vannak, melyek előkészületei már javában zajlanak.”