2018. szeptember 11.

A csepeli önkormányzat is a TV2-n hirdet

„Az építők” című építőipari magazinműsorban műsortámogatói spotot, rovatszponzorációt, termékelhelyezést kaptak, valamint megjelenési lehetőséget a produkció Facebook-oldalán - írja a 24.hu.

A szerződést az önkormányzat és a műsorkészítő, a Nagykátára bejegyzett Comet-marketing Kft. kötötte egymással, amelyet tavaly novemberben jegyeztek be, tulajdonosa Bajdik Beatrix, aki korábban a médiában dolgozott, szerkesztőként az RTL, és a TV2 csatornáknál. A cég főtevékenysége televíziós műsorok összeállítása, de szerepel a tevékenységi körei között az épületüzemeltetés, illetve a takarítás is.

S hogy miért van szüksége a XXI. kerületi önkormányzatnak önreklámra? teszi fel a kérdést az cikk írója. A videók alapján azért, hogy legújabb építkezéseit fényezze. Egyikben a csepeli városfejlesztés igazgatóhelyettese, Kálcsics Ferenc beszél róla, hogy már 2014-ben eldöntötték, felújítják a Rákóczi kertet. Ezt 4 év után fővárosi támogatással és önerőből el is kezdték. De találtunk videót a gyermeksziget programról is, mely egy óvodai udvarfelújításról szól. Végül is építkezések - írják.

A csepeli önkormányzat polgármestere 2010-2014-ig Németh Szilárd rezsibiztos volt, aki az idén a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára lett. Azóta a szintén fideszes Borbély Lóránd vezeti a kerületet.

Címkék: média tv2 politika

Vizet szüntess!

20 órája

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.