2018. szeptember 11.

A csepeli önkormányzat is a TV2-n hirdet

„Az építők” című építőipari magazinműsorban műsortámogatói spotot, rovatszponzorációt, termékelhelyezést kaptak, valamint megjelenési lehetőséget a produkció Facebook-oldalán - írja a 24.hu.

A szerződést az önkormányzat és a műsorkészítő, a Nagykátára bejegyzett Comet-marketing Kft. kötötte egymással, amelyet tavaly novemberben jegyeztek be, tulajdonosa Bajdik Beatrix, aki korábban a médiában dolgozott, szerkesztőként az RTL, és a TV2 csatornáknál. A cég főtevékenysége televíziós műsorok összeállítása, de szerepel a tevékenységi körei között az épületüzemeltetés, illetve a takarítás is.

S hogy miért van szüksége a XXI. kerületi önkormányzatnak önreklámra? teszi fel a kérdést az cikk írója. A videók alapján azért, hogy legújabb építkezéseit fényezze. Egyikben a csepeli városfejlesztés igazgatóhelyettese, Kálcsics Ferenc beszél róla, hogy már 2014-ben eldöntötték, felújítják a Rákóczi kertet. Ezt 4 év után fővárosi támogatással és önerőből el is kezdték. De találtunk videót a gyermeksziget programról is, mely egy óvodai udvarfelújításról szól. Végül is építkezések - írják.

A csepeli önkormányzat polgármestere 2010-2014-ig Németh Szilárd rezsibiztos volt, aki az idén a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára lett. Azóta a szintén fideszes Borbély Lóránd vezeti a kerületet.

Címkék: média tv2 politika

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.