2017. január 19.

A dm elindította active beauty Online Magazinját

Az active beauty Online Magazin naponta frissülő, naprakész, minőségi tartalmakat kínál a szépség, szórakozás, életmód, inspiráció és család témakörökben.

A dm 2009-ben vezette be hazánkban az active beauty törzsvásárlói programot. A vásárlókkal való kapcsolattartásban kiemelt szerepe van a dm fogyasztói márkamagazinjának, amelyet mostantól már digitálisan is elérhetnek az olvasók.

Az active beauty törzsvásárlói programhoz kapcsolódó fogyasztói márkamagazin gondozását 2012 óta a Marquard Media látja el, ez a stratégiai együttműködés bővült most új elemmel. Pastyik Renáta, a Marquard Media Content Studiojának igazgatója így nyilatkozott a megújuló együttműködésről: „A digitális magazin naponta frissülő oldalán megjelenő, kifejezetten a magyar olvasóközönség számára gyártott cikkek segítségével, a dm márka és a fogyasztók közötti még szorosabb kötelék kialakításában vállal aktív szerepet a Content Studio.”

A http://www.activebeauty.hu/ oldalon naponta frissülő, naprakész, minőségi tartalmakkal találkozhatnak a felhasználók szépség, szórakozás, életmód, inspiráció és család témakörökben. A legújabb sminktippektől, szépségtrendektől kezdve a testi-lelki egészségig, az izgalmas úti beszámolóktól, kulturális tippektől az egészséges és gyorsan elkészíthető receptekig találhatnak szemezgetnivalót az oldalra látogatók. Az online magazin valamennyi témaköre közvetlenül kapcsolódik a dm termékvilágához.

Az active beauty Online Magazin azoknak a tudatos nőknek szól, akik a testi és lelki egészség témakörében szeretnének hiteles információkat kapni, akik nyitottak az egészséges receptekre, táplálkozási tanácsokra, legújabb fitnesz trendekre, aktuális szépségápolási irányzatokra. Az online magazin nem feledkezik meg a családokról sem: az anyukáknak, apukáknak, leendő szülőknek is ötletekkel és tippekkel szolgálnak a cikkek. Emellett kulturális programok, lakberendezési ötletek is helyet kaptak az oldalon.

Magyarországon startol az UNICEF új programja

14 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.