2016. június 02.

A fiatalokat szólítja meg a Groupama rendezvénye

Koncertekkel és fesztiválhangulattal várja a látogatókat június 3-án a Groupama Biztosító, a nevét viselő Arénában.

A rendezvény célja, hogy reális képet adjon a biztosítási szakmával, karrier lehetőségekkel kapcsolatban a fiatalabb korosztály számára is.

A biztosító friss kutatásának eredménye szerint a fiatalok harmada karrier szempontjából értékesnek tartja a pénzügyi tanácsadói hivatást, nagyra értékeli a munkakör biztosította szabadságot és fejlődési lehetőséget. Mégis sokan elbizonytalanodnak, amikor álláslehetőséget kínálnak nekik. „A rendezvényünkön megmutatjuk, hogy ez a munka sokkal egyszerűbb, mint gondolnák, és jobban megfelel az Y generáció egyes elvárásainak, mint ahogy ők feltételezik” – ígéri a látogatóknak Csonka István, a Groupama Biztosító vezérigazgató-helyettese.

Az egész napos rendezvényen a karriertervezés és az élményszerzés lesz a fókuszban. A programra érkezőket a szakmai standokon megismerhető különböző állásajánlatok mellett izgalmas programok várják majd. A jó hangulatról egész napos kitelepülés és helyszíni közvetítés keretében a Music FM gondoskodik majd, fellép Radics Gigi, Freddie, és a Kállay-Saunders Band is. A látogatók találkozhatnak a RioKlub olimpikonjaival és a Vígszínház színészeivel, akikkel mozgószelfit és címlapfotót is készíttethetnek. De ott lesz Michelisz Norbert túraautó-versenyző is, akivel akár 3D rally szimulátoron is összemérhetik vezetési tudásukat a legbátrabbak. Természetesen a Groupama Aréna megismerésére is lesz lehetőség a stadiontúrák keretében.

Az eseményt intenzív kommunikációs kampány vezeti fel: a biztosító több részletben ismertette a médiával egy közelmúltban elvégzett munkaerő-piaci kutatás legfontosabb tanulságait, ezen kívül Facebook- és LinkedIn-promóció, illetve médiahirdetések népszerűsítik a programot.

Az eseményre, amely reggel 6-kor nyitja kapuit és este 20 óráig fogadja az érdeklődőket, több ezer embert vár a biztosító. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a http://tiedapalya2016.hu felületen lehet.