A Kantar Media nyilvánosságra hozta a hirdetői szektorok 2019-es első félévi adatait. A gyógyszeripar még mindig magasan vezet - adja hírül a Marketing&Media Online.

A gyógyszeripar idén is ugyanolyan nagy előnnyel vezeti a hirdetők listáját, mint az előző évben - összegzi a Kantar Media által közzétett hirdetői, piaccal kapcsolatos, első féléves mérési adatokat az mmonline.hu.

A gyógyszeripari hirdetőket továbbra is a kereskedelmi-, majd az élelmiszer-, végül a szépségápolási szektor követi. A szolgáltató szektor csak a tizedik helyet érte el. A középmezőnyben végeztek a pénzintézetek és a közlekedési eszközök forgalmazói. Előbbi a tavalyi eredményekhez képest egy helyet csúszott vissza, akárcsak a kulturális szféra hirdetői. A távközlési szektor idén előre lépett egy helyet, ezzel a 8. helyen áll a féléves toplistán.

A helyezések a következőképpen alakulnak:

  1. Gyógyászat, gyógyhatású készítmény
  2. Kereskedelem
  3. Élelmiszer
  4. Szépségápolás
  5. Ital
  6. Pénzintézet, biztosító
  7. Közlekedési eszközök
  8. Távközlés
  9. Kultúra, szabadidő, szórakozás
  10. Szolgáltatás
Forrás: Marketing&Media Online

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2 napja

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.