2018. július 27.

A hazai kiskereskedelmi láncokban is elérhető a L’OR

A piacra lépés alkalmából egy különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció is készült.

A francia gasztronómia és kultúra elengedhetetlen része a kávé, de több is ennél. A prémium minőségű fekete arany, amelyet a francia L’OR képvisel, pedig a kávézási élmény egészen új szintjére repíti a fogyasztóját - írják.

„Nagyon örülünk, hogy végre a hazai közönségnek is bemutathatjuk a L’OR kávékapszulákat, amelyek kiváló termőterületekről származó, különleges aromájú kávét rejtenek magukban. A magas hőmérsékleten elvégzett pörkölési eljárásnak is köszönhető a L’OR kávék egyedülálló ízkaraktere, és a borostyánbarna, lágy krémréteg, amely a lefőzés után megkoronázza a csészénket. A frissesség, az illatok és ízek biztosítása érdekében a megpörkölt és megőrölt kávészemeket azonnal aromaőrző, alumínium csomagolásba zárjuk, így a fogyasztás során minden érzékünkre ható, maximális élményt tudnak nyújtani a termékek” – hangsúlyozza Timkó-Lautner Zsófia, a L’OR-t bevezető Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. márkamenedzsere.

Mindennek köszönhetően eredeti ízvilággal kóstolhatunk meg az ötféle alap változat mellett olyan arabica kávéból készült L’OR eszpresszó különlegességeket, mint amilyen például a lágy, fás jegyekkel és gyümölcsös aromával jellemezhető pápua új-guineai, vagy a testes, gazdag és intenzív kolumbiai variáns.

A piacra lépés alkalmából egy különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció is készült. A fiatal tervezőt, Zentai Emesét kérték fel a L’OR ihlette fülbevalók és nyakláncok elkészítésére, melyek nemcsak megjelenésükben mutatják be a márkát, hanem maguk a kapszulák is felhasználásra kerültek a kialakításuknál.

„Mindig alumíniummal dolgozom, ugyanakkor gyakran társítom valamilyen egészen más anyaggal. Összedolgoztam már korábban agyaggal, dekorgumival, bőrrel, füstfóliával és most először alumínium kávékapszulával is. Szeretem a kihívásokat, ezért is vállaltam el a felkérést, a megszülettet ékszer pedig igazán képviseli a ZEMSE stílust, hálás vagyok, hogy a L'OR hagyott kibontakozni. A nyaklánc és a fülbevaló is teljes egészében kézzel készült: vágott, hajlított, csiszolt alumínium szolgáltatta az alapot, amelyet formára vágott, kalapált L'OR kapuszlával dolgoztam egybe és arany füstfóliával díszítettem. Remélem a végeredmény magáért beszél, ráadásul miközben feldolgoztam a kapszulákat, isteni finom kávé illat lengte körbe a műhelyt” – avat be a részetekbe Zentai Emese.

Régiós megbízást nyert el a FLOW PR

9 órája

Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, a megvalósítás koordinálásáért.