2017. december 12.

A jelszó: #mindenkibelead

Posztoljon a hashtaggel az Instagramon és az ön nevében 100 forinttal segíti az autizmussal élőket a Telekom.

December elején a Telekom a korábbi évekhez hasonlóan sikerrel rendezte meg jótékonysági sütiakcióját, amely a hashtagkampány kezdetét jelentette. A korlátlanság jegyében azonban ezúttal minden január 2-ig az Instagramon #mindenkibelead hashtaggel megosztott élményfotó 100 forinttal gazdagítja az Autistic Art Alapítványt.

Semmi mást nem kell tenni, mint fotót készíteni a nagymama sütijéről, saját készítésű ajándékainkról, családi szánkózásról, baráti forralt borozásról, a karácsonyról vagy bármilyen személyes élményről, majd a posztolni, és a Telekom minden feltöltött kép után 100 forintot utal az alapítványnak.

De akár elektronikus képeslapot is választhatnak a Telekom-dolgozók saját készítésű süteményeiről készített fotók közül. A Petrovics György foodstylist és Szendeff Lőrinc ételfotós keze munkáját dicsérő alkotásokkal díszített üdvözlőlapok december 11-e és 26-a között elérhetők a karacsony.telekom.hu oldalon. Itt sem kell mást tenni, mint kiválasztani egy vagy több e-képeslapot, megadni a címzettet, majd rábökni a küldés gombra: a Telekom minden egyes elküldött karácsonyi üdvözlet után 100 forintot adományoz az Autistic Art Alapítványnak.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.