2020. április 02.

A kiadók átveszik az irányítást a hirdetésbevételeik jövője felett

A Project Agora bemutatja a kiadók számára a Meta-Header Bidding megoldásának legújabb verzióját, amely az innovációra, a bevételnövekedésre és az egyszerűségre épül. (x)

Az EMEA régió vezető médiatechnológiai vállalata, a Project Agora elindította a kiadók számára a header bidding megoldásának, a PA Bidding-nek a legújabb, V3-as verzióját.

A PA Bidding a Project Agora kiadói ajánlatainak sarokköve. Lehetővé teszi, hogy a weboldalak növeljék a display és videó inventory-juk iránti keresletet, és ezáltal az eCPM-et, miközben időt és erőforrásokat takarítanak meg. A PA Bidding V3 jelentősen javítja a weboldalak hirdetésteljesítményét:

  • A site korábbi hirdetés beállításaitól függően a PA Bidding V3 akár 50% bevételnövekedést is generálhat köszönhetően a változatosabb helyi és nemzetközi hirdetés keresletnek, a valós idejű versenynek és az inventory veszteség minimalizálásának.
  • “Telepítsd ma / dőlj hátra holnap.” A PA Bidding V3 minimális kiadó oldali fejlesztést és karbantartást igényel, mivel ezeket a Project Agora yield optimalizáló csapata végzi.
  • “Future Proof” garancia - A Project Agora leveszi a kiadók válláról a soha-véget-nem-érő , költséges hirdetéstechnológiai fejlesztések és kutatások okozta terhet, biztosítva őket arról, hogy neutrális technológiai szereplőként a legjobb megoldások kerülnek a Project Agora tárházába.

A PA Bidding V3 technológiát már számos kiadó használja az EMEA régióban, többek között a vezető dél-európai autó-motor website, a NewsAuto.gr, ahol ez a header bidding megoldás 28,2% nettó eCPM növekedést, és 70%-os inventory veszteség csökkenést eredményezett.

“A kiadók bevételnövekedését jellemzően a limitált technológiai és működési erőforrások gátolják” - mondta Káldy Levente, a Project Agora magyarországi country manager-e. - ”A különböző technológiák felkutatása, fejlesztése, optimalizálása és karbantartása rendkívüli kihívást jelent és extrém erőforrások mozgosítását követeli, a megannyi piaci szereplő között eligazodni embert próbáló feladat. Másrészt, ha csak a Google hirdetéseszközeire hagyatkozik egy weboldal, kiaknázható bevételforrásoktól esik el, ezt a kiadók nem engedhetik meg maguknak. A PA Bidding segít a weboldalaknak irányítást szerezni a programmatic stratégiájuk felett és pénzügyi / technológiai beruházás nélkül maximalizálja a megtérülést.”

Tudj meg többet itt:https://bit.ly/2WVqoAq

Employee engagement a COVID-19 világjárvány idején

R. Nagy András5 órája

R. Nagy András, a Próbakő Kommunikáció ügyvezető igazgatója rendszeresen publikál a cég IdeaBank oldalán. Most Crispin Manners employee engagement guru, PR-szakembert kérdezte meg.