2014. október 08.

A kirowski mostantól Isobar

A névváltás mögött új modell is meghúzódik: az Isobar az első posztdigitális ügynökségként pozicionálja magát.

A névváltás mögött új modell is meghúzódik: az Isobar az első posztdigitális ügynökségként pozicionálja magát.

A kirowski Isobar október 6-ától Isobar Budapest néven működik tovább. Az igazi változást a névváltás mögött egy új ügynökségi modell bevezetése jelenti: az Isobar Magyarország első posztdigitális ügynökségeként pozícionálja magát.

Az ügynökség szerint a technológia kiteljesedésével a médiafelületek offline és online felosztása értelmetlenné vált – már nem számít, miként éri a fogyasztót a márkaélmény. Ellentétben a digitális korszak technológia alapú definíciójával, a posztdigitális kort ez a megváltozott szemléletmód határozza meg. A posztdigitális érában médiacsatornák helyett kommunikációs kontaktpontok léteznek.

Ezen pontok mindegyikén – beleértve a digitális kor offline csatornáit is – a digitáliskommunikáció-tervezés elvei váltak általános érvényűvé: mindenhol a fogyasztó aktuális igénye és fogadókészsége határozza meg az üzenetet.

Az Isobar a Dentsu Aegis csoporton belüli partnereivel közösen tervezi a posztdigitális kampányokat, melyek egyedi jellemzője, hogy nem azonos üzenetet adaptálnak különböző médiafelületekre, hanem minden kontaktponton releváns tartalommal, mozaikról-mozaikra építik az egységes márkaképet. Erről a posztdigitalis.hu oldalon osztanak meg további részleteket. A mindennapi munkát és a kapcsolattartók személyét a váltás nem érinti, a számlákon jövő év elejétől szerepel új név.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

2 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

2 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.