2019. november 08.

A közönség is dönthet a legjobb egészségértést fejlesztő pályázatokról

November 17-ig lehet szavazni az idei Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat legjobb pályaműveire.

Október 27-én lezárult a 2019-es Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat nevezési határideje, amelyet követően a szakemberekből álló zsűri megkezdte a pályaművek értékelését.

Az idei év egyik újdonsága, hogy a zsűri által a legjobbak közé válogatott projektekre ezúttal a közönség is szavazhat. A legtöbb voksot begyűjtő projekt közönségdíjat kap a zsűri által odaítélt díjak mellett.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által idén negyedik alkalommal meghirdetett, több mint egymillió forint összdíjazású pályázat célja, hogy díjazza, és minél több emberhez eljuttassa az egészségértéshez kapcsolódó legjobb kezdeményezéseket.

A Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat során az alábbi kategóriákban díjazzák a pályaműveket:

• Egészségügyi intézmények és szakemberek

• Társadalmi szervezetek, egyéb állami és gazdálkodó szervezetek és szakembereik

• Média és a kommunikációs ipar szereplői

• Egészségipar szereplői

Az első három kategória minden győztese bruttó 200.000 forintos, míg a második helyezettek egyenként bruttó 100.000 forintos, a harmadik helyezettek pedig egyenként 50.000 forintos pénzdíjban részesülnek, míg az Egészségipar szereplői kategória díjazottjai külön pénzdíjban nem részesülnek. A közönségdíj nyertese bruttó 200.000 forint pénzdíjban részesül.

Címkék: gazdaság pályázat

2000 iskolatáska megtöltésében segít a Tesco

16 órája

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát.