2013. január 28.

A közösségi vásárlásról konferenciáznak

Ismét megrendezik Londonban az eDeal Summit elnevezésű nemzetközi konferenciát és expót.

Ismét megrendezik Londonban az eDeal Summit elnevezésű nemzetközi konferenciát és expót.

eDeal Summit néven rendeznek nemzetközi konferenciát és kiállítást 2013. március 5-6-án Londonban. Az eseményt az eDeal Association (eDA) jegyzi, amely a közösségi vásárlást, kuponokat és hasonló szolgáltatásokat kínáló cégek nemzetközi szervezeteként határozza meg magát. Az eDeal Summit előzményét a tavaly megrendezett DD Summit Europe jelenti.

Az előadók között lesz Mikal Belicove (Entrepreneur.com), Fabian Heilemann, a Google tulajdonolta Dailydeal.de részéről, Gerard Doyle (DiscountVouchers.co.uk), Peter Casey (NimbleCommerce), Anisha Singh (mydala.com), Gene Murphy (Redeem&Get) and Jason Keiles (Group Commerce) - közölték a szervezők.

A gyorsan változó szegmenst érintő trendeken túl a második napon a kereskedői edukáció és a partnerségi lehetőségek kerülnek középpontba. Az eseményre egyébként több mint 200 kereskedőt várnak Európából.

"A konferencia előzményét jelentő DD Summit számunkra váratlan sikert hozott, ez alapozta meg az idei konferenciát. Korábban még soha nem volt ekkora eseménye az eDeal szektornak" - mondta el Stavros Prodromou, az eDA ügyvezető igazgatója. Hozzátette: már lehet jelentkezni, január végéig még early bird kedvezménnyel.