2015. február 25.

A kreatív hatékonyságot is díjazzák Cannes-ban

A jelentkezéshez szakértői segítséget is nyújtanak a szervezők.

A „Creative Effectiveness Lions” célja, hogy a kreativitás szerepét bizonyítsa az elért üzleti eredményekben.

A kategória pályázati feltételei és zsűrizési folyamata is eltér a többi kategóriáétól. Ennek jobb megismertetése érdekében a fesztivál szervezői és a The Effectiveness Partnership iparági szereplőkből álló szakértői testületet állított fel, amely segít a pályázóknak és ügynökségeiknek a nevezési anyag összeállításában.

Az érdeklődő pályázókat a panel egyik tagjához irányítják majd, aki a jelentkezés felépítésében és előadásában is iránymutatást ad. A tanácsadók egyike, Karl Weaver, a Data2Decisions vezérigazgatója a sikeresség kemény adatokon alapuló bizonyítását és egy egyszerű, magával ragadó történetbe ágyazását ajánlja receptként. Andrew Sharp, aki a The Effectiveness Partnershipet képviseli a testületben, arra helyezi a hangsúlyt, hogy – egyéb tényezőkkel szemben, mint az árképzés vagy a disztribúció - a kreativitás szerepét érdemes középpontba állítani: azt kell bebizonyítani, hogy a kreatív ötlet volt a döntő a sikerben, nem pedig a mögé állított pénzmennyiség.

A panelban részt vesz még Merry Baskin, a Baskin Shark Ltd. partnere, Paul Feldwick tanácsadó és író, valamint Tracey Follows, az Account Planning Group elnöke is.

A programra március 6-áig jelentkezhetnek mindazon projektek gazdái, amelyek az elmúlt 3 év során legalább rövidlistára kerültek a fesztiválon.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.