Az M2 Gyerekcsatornán a nemzetközi Veled vagyunk! kampányának keretében októberben magyar hírességek osztják meg saját történeteiket.

A Veled vagyunk! kampány keretében októberben magyar hírességek osztják meg saját történeteiket, ezzel is megmutatva, hogy bárkivel megtörténhet, hogy bántják és kiközösítik, de van kiút, és közösen lehet másképp is. A bántalmazásnak és a kiközösítésnek nagyon sokféle formája lehet, és szinte minden gyereket érint kisebb-nagyobb mértékben.

Az M2 Gyerekcsatorna Veled vagyunk! kampányához csatlakozott többek között Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó is, aki gyerekként átélte milyen az, amikor inzultálják társai. Nézzék meg az ő személyes történetét!

A személyes történetek mellett a Veled vagyunk! nemzetközi kampány során minden résztvevő országban elkészül ugyanannak a dalnak az egyedi, saját nyelvre lefordított változata, amelyhez egy videóklip is társul az ország fiataljainak bevonásával.

A legfrissebb #Veledvagyunk klipp Vecsei H. Miklóssal készült, de az MTVA akciójában részt vettek még Lola, Csorba Lóci, Rátonyi Krisztina, Csiby Gergely, Fekete Giorgio és Balázs Andrea is.

 

Akkor is, ha bántanak, akkor is, ha csúfolnak, akkor is, ha kiközösítenek. Te se engedd, hogy ez megtörténjen!

További információ a felhívásról, illetve a közös dalról a mediaklikk.hu/veledvagyunk oldalon található.