2017. február 06.

A legjobb tíz között a Geometry Global plakátja

Az ügynökség a Highlights of Hungary 55 shortlist-es alkotásából a 9. helyezést érte el a Budapest Pride számára készített interaktív munkájával.

A 4 éve alapított Highlights of Hungary elismerés célja, hogy objektív szemlélettel, komplex eszköztárral közvetítsen értékeket a társadalom, illetve a kisebb közösségek felé, és hogy bemutassa az év legkreatívabb ötleteit.

A pályázaton minden évben 55, kurátorok által nevezett ötletet, kampányt értékelnek, ezek közül pedig végül 10 alkotás kaphat díjat. A 2017. február 2-án a Toldi moziban megrendezett gálaesten a Geometry Global ötlete a 9. helyezést érte el.

Az elismerést a WPP globális hálózatához tartozó kreatív ügynökség a Budapest Pride számára készített óriásplakátjáért vehette át, amely a szervezet tevékenységének egyik kiemelt területére, a hazai LMBTQ közösség számára kulcsfontosságú kérdésre, az azonos neműek házasságára hívta fel a figyelmet.

A felület interaktív kialakításának köszönhetően a kiállítás látogatói egyenként „léphettek fel” egy, a plakát előtt kiállított emelvényre, ahol a „NEM” szót a testükkel kitakarva foglalhattak állást a kérdésben. Véleményüket továbbá megoszthatták a közösségi médiában, illetve különböző online fórumokon.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

20 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.