2018. június 15.

A legjobbak között a Mars

A Great Place To Work® június 14-i athéni díjátadóján jelentették be, hogy a Mars vállalat lett Európa második legjobb multinacionális munkahelye.

Sorozatban harmadik éve díjazták a Marsot az európai díjátadón, amely jelzi a vállalat munkavállalókkal – akiket a Marsnál “Munkatársaknak” hívnak – kapcsolatos elköteleződését, valamint azt a szenvedélyt és kreativitást, amelyet minden nap magukkal visznek a munkahelyükre. A Mars meggyőződése, hogy a cég teljesítménye a dolgozók jólététől függ, így elkötelezett az iránt, hogy az általános megbecsülés mellett a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsa számukra, helyszíntől és pozíciótól függetlenül - írják.

Michael Ryan, a Mars Multisales regionális elnöke elmondta: “Ez az elismerés, valamint a tudat, hogy idén már a harmadik alkalommal tartozunk Európa élvonalába, egy hihetetlen teljesítmény a vállalat számára, egyúttal tanúsítja az alapelveinkkel és értékeinkkel kapcsolatos meggyőződésünket. Büszke vagyok erre a díjra, hiszen megmutatja, milyen érzés mindannyiunk számára a Marsnál dolgozni, és minden nap értéket teremteni. Munkatársainkra a cég legfontosabb részeiként tekintünk.”

“A Mars egy szilárd értékeken és elveken alapuló családi vállalkozás – a saját szememmel tapasztalom, ahogy a Munkatársak ezek alapján hozzák létre a vállalatra jellemző bizalmat és elkötelezettséget. A díjat minden Munkatársunk magának érezheti, aki valóra váltja alapelveinket, és biztosítja, hogy családi vállalkozásként tovább növekedjünk” – mondta Michael Kunze, a Royal Canin regionális elnöke.

“Folyamatos erőfeszítéseket teszünk Munkatársaink fejlesztéséért és jólétéért. Biztos vagyok benne, hogy elkötelezettségükhöz hozzájárul a tudat, hogy a Marsnál dolgozni nem csak egy munkahelyet jelent, hanem egy lényegesen nagyobb célhoz való hozzájárulást is” – mondta Myriam Cohen-Welgryn, a Mars Petcare regionális elnöke. “Hiszek a tehetséggondozás jelentőségében, és büszke vagyok arra, hogy ez a díj tükrözi a Munkatársak iránti elkötelezettségünket. Célunk, hogy a Mars az elkövetkező években is Európa egyik legjobb munkahelye legyen” – tette hozzá Shaid Shah, a Mars Wrigley Confectionery regionális elnöke.

Címkék: gazdaság mars munka