2017. április 10.

A legvonzóbb munkáltatók között a Pick

A Bonafarm Csoport tagja elnyerte a legvonzóbb munkáltatónak járó különdíjat a Randstad Award-on az FMCG szektorban.

A világ legnagyobb független munkáltatói márka felmérése alapján nyerte el a Pick Szeged Zrt. a kategóriájában legvonzóbb munkáltatónak járó kitüntető címet, mellyel idén először díjazták a Bonafarm Csoporthoz tartozó húsfeldolgozó vállalatot. A lista alapjául szolgáló Employer Brand Research reprezentatív kutatásban a megkérdezettek kilenc szempont szerint, többek között a karrierlehetőségek, a továbbképzések, a foglalkoztatás hosszú távú biztonsága, illetve a munka és magánélet egyensúlya szerint is értékelték a cégeket.

„Nagy öröm és büszkeség ez a díj, hiszen kiemelten fontos számunkra a jelenlegi, s természetesen a potenciális munkavállalóink véleménye” – mondta Nagy Endre, a Pick Szeged Zrt. vezérigazgatója. „A Pick Szeged Zrt.-nél hiszünk abban, hogy sikerünk titka az elkötelezett és tapasztalt munkatársainkban, a generációról generációra öröklődő szakmai tudásukban rejlik. A Bonafarm Csoport révén stabil, biztos hátteret tudhatunk magunk mögött, ami lehetővé teszi, hogy munkatársaink számára hosszú távú munkalehetőséget biztosíthassunk. Emellett folyamatos képzések révén hozzájárulunk szakmai fejlődésükhöz, előrelépési lehetőséget kínálunk kollégáinknak.”

A Bonafarm Csoport országszerte közel hatezer főt foglalkoztat, melyből csak a Pick Szeged Zrt., a régió egyik legnagyobb foglalkoztatója több mint 2200 munkavállalóval rendelkezik. „Büszkék vagyunk arra, hogy a PICK márka immár nemcsak a fogyasztói, hanem a munkaerőpiacon is jól ismert és megbecsült” – tette hozzá Nagy Endre.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

19 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.