2017. szeptember 20.

A lelkes futók mellé állt a Cornexi

Népszerű rendezvények támogatójaként kívánják felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozás és a sport fontosságára.

Magyarország egyik legkedveltebb futóversenyén, a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon a rajthoz álló több mint tízezer egyéni nevező, köztük a világ 70 országának, 2500 lelkes sportembere Cornexi zabszeletekkel pótolhatta az energiát. A számos ismert személyiség mellett sportrajongók, családok, valamint négy 80 év feletti futó neve is szerepelt a rajtlistán. A rendezvényt követően ők, a többi versenyzővel együtt vehették az irányt a márka standja felé, ahol megismerkedhettek az egyre szélesedő portfólióval, köztük az idei újdonságokkal, a banános zabszelettel, valamint a hat ízben kapható instant zabkásával.

A lelkes futók szeptemberben a márka által idén ugyancsak támogatott Tihanyi Félmaraton Fesztivál kisöccsének nevezett II. Mapei Szigligeti Félmaratont sem hagyhatták ki a sorból, hiszen mindkét város amellett, hogy egy ékszerdoboz, ahol jókat lehet enni-inni, kirándulni, futásra is tökéletesen alkalmas. „A Cornexi márka a kezdetek óta elkötelezett az egészséges táplálkozás és az aktív sport mellett. A Szigligeti Félmaraton támogatása mellett szólt az is, hogy a verseny zöld szemléletű, a szervezők ugyanis vállalták, hogy a helyszínen minden 1000. látogatója után egy fát ültetnek el a strandon” – mondja Szőke Imola, a Cornexi key account managere.

A szeptember 24-én rajtoló III. Szeged Nova Futónap, mint családi sportrendezvény, a mozgás fontosságát, a rekreáció pozitív hatását állítja középpontba. A befutók itt is találkozhatnak a befutócsomagban a Cornexi zabszeleteivel, de a rendezvényre ki is települ a márka. Ami pedig igazán emlékezetessé teszi a programot, hogy a Cornexi munkatársai maguk is lefutják az 5 km-es távot.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

17 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.