2017. szeptember 20.

A lelkes futók mellé állt a Cornexi

Népszerű rendezvények támogatójaként kívánják felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozás és a sport fontosságára.

Magyarország egyik legkedveltebb futóversenyén, a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon a rajthoz álló több mint tízezer egyéni nevező, köztük a világ 70 országának, 2500 lelkes sportembere Cornexi zabszeletekkel pótolhatta az energiát. A számos ismert személyiség mellett sportrajongók, családok, valamint négy 80 év feletti futó neve is szerepelt a rajtlistán. A rendezvényt követően ők, a többi versenyzővel együtt vehették az irányt a márka standja felé, ahol megismerkedhettek az egyre szélesedő portfólióval, köztük az idei újdonságokkal, a banános zabszelettel, valamint a hat ízben kapható instant zabkásával.

A lelkes futók szeptemberben a márka által idén ugyancsak támogatott Tihanyi Félmaraton Fesztivál kisöccsének nevezett II. Mapei Szigligeti Félmaratont sem hagyhatták ki a sorból, hiszen mindkét város amellett, hogy egy ékszerdoboz, ahol jókat lehet enni-inni, kirándulni, futásra is tökéletesen alkalmas. „A Cornexi márka a kezdetek óta elkötelezett az egészséges táplálkozás és az aktív sport mellett. A Szigligeti Félmaraton támogatása mellett szólt az is, hogy a verseny zöld szemléletű, a szervezők ugyanis vállalták, hogy a helyszínen minden 1000. látogatója után egy fát ültetnek el a strandon” – mondja Szőke Imola, a Cornexi key account managere.

A szeptember 24-én rajtoló III. Szeged Nova Futónap, mint családi sportrendezvény, a mozgás fontosságát, a rekreáció pozitív hatását állítja középpontba. A befutók itt is találkozhatnak a befutócsomagban a Cornexi zabszeleteivel, de a rendezvényre ki is települ a márka. Ami pedig igazán emlékezetessé teszi a programot, hogy a Cornexi munkatársai maguk is lefutják az 5 km-es távot.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.