2014. június 10.

A nemzetközi terjeszkedés érdekében átalakult a BTel

Az új vállalati struktúrában stratégiai és operatív igazgatóságok jöttek létre: a műszaki vezérlés, az értékesítés, az ügyfélszolgálat is centralizált

Az új vállalati struktúrában stratégiai és operatív igazgatóságok jöttek létre, a műszaki vezérlés, az értékesítés, az ügyfélszolgálat is centralizáltan működik.

Az elmúlt fél évben jelentős változáson ment keresztül a Business Telecom Nyrt. A vállalat részvényei márciusban bekerültek a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájába, egy héttel később pedig a BUX és BUMIX indexbe. A BTel a terjeszkedéshez szükséges források biztosítása után elkezdte a külföldi piacra lépés előkészítését.

A cég a nyár folyamán három országban - Németország, Ausztria, Szlovákia - nyit fióktelepeket, melyek szeptemberben kezdik meg az operatív működést. Az új piacokon jelenleg a munkatársak toborzása és kiválasztása folyik. A nemzetközi terjeszkedés új vállalati struktúra kialakítását tette szükségessé, stratégiai és operatív igazgatóságok jöttek létre.

A vállalat nemrég bejelentette, hogy 10 országban kötöttek franchise-szerződést, melyek értéke összesen 5,4 millió euro, így a felhasználók felé az internetszolgáltatás díját csökkentő új XPrime termék már nem csak Magyarországon, hanem Európa számos országában is elérhető lesz az előfizetők számára. A február eleji indulás óta 73.350 új előfizetői regisztráció érkezett a vállalat új termékére, melyek közül 49.820 ügyfélnél már bekötötték az új szolgáltatást. A BTel-nek csak ez az új ügyfélkör 1,2 milliárd forintos éves bevételt jelent a cég közleménye szerint.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)