2012. szeptember 21.

A neo az IAB-ben

Jelentős független digitális ügynökséggel, a Neo Interactive-val bővült az IAB.

Jelentős független digitális ügynökséggel, a Neo Interactive-val bővült az IAB.

Belépett az IAB-be az idén 10 éves Neo Interactive. Az ügynökség nevéhez fűződik többek között az évenként megjelenő Digitális Média Tények Könyve, az Enter!Digital konferenciasorozat, a Médiapédia wiki-tudástár, az Internetgalaxis.com online médiatérkép, a BKF-fel közösen elindított első akkreditált digitálismarketing képzés, valamint a DotcommerceDay e-kereskedői akciós nap és mozgalom. IAB tagként ezt a munkát mostantól még inkább össze kívánja hangolni a szervezet által képviselt célokkal.

Soós Gergely, a cég alapító-ügyvezetője közleményében azt írja: "A leginspirálóbb közös cél az IAB Hungary-vel, hogy a magyar online iparág nemzetközi színtéren is elismert, versenyképes legyen, amiből minden hazai résztvevő profitálhat. Ez csak összefogással, integrációval, közös erőbedobással érhető el, amit legnagyobb független interaktív ügynökségként leginkább az IAB keretein látunk sikeresen megvalósíthatónak."

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

12 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

16 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.