2012. szeptember 21.

A neo az IAB-ben

Jelentős független digitális ügynökséggel, a Neo Interactive-val bővült az IAB.

Jelentős független digitális ügynökséggel, a Neo Interactive-val bővült az IAB.

Belépett az IAB-be az idén 10 éves Neo Interactive. Az ügynökség nevéhez fűződik többek között az évenként megjelenő Digitális Média Tények Könyve, az Enter!Digital konferenciasorozat, a Médiapédia wiki-tudástár, az Internetgalaxis.com online médiatérkép, a BKF-fel közösen elindított első akkreditált digitálismarketing képzés, valamint a DotcommerceDay e-kereskedői akciós nap és mozgalom. IAB tagként ezt a munkát mostantól még inkább össze kívánja hangolni a szervezet által képviselt célokkal.

Soós Gergely, a cég alapító-ügyvezetője közleményében azt írja: "A leginspirálóbb közös cél az IAB Hungary-vel, hogy a magyar online iparág nemzetközi színtéren is elismert, versenyképes legyen, amiből minden hazai résztvevő profitálhat. Ez csak összefogással, integrációval, közös erőbedobással érhető el, amit legnagyobb független interaktív ügynökségként leginkább az IAB keretein látunk sikeresen megvalósíthatónak."

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

21 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)